Kapucínka väčšia Tinktúra zo semena 100 ml
Výťažok je vyrobený z čerstvých rastlín, čím si zachováva vlastnosti a účinné látky v takej podobe v akej vyrástli v prírode.
Kategória: | na imunitný a lymfatický systém |
---|---|
Položka bola vypredaná… |
Kapucínka väčšia Tinktúra zo semena 100 ml
Suroviny pochádzajú z kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva.
#ShowMore#
Kapucínka väčšia je v tradičnom ľudovom liečiteľstve používaná pri zápaloch horných ciest dýchacích, mandlí, močových ciest a ostatných spôsobených hlavne odolnými kmeňmi zápalových buniek a iných baktérií.
Zloženie: BIO semeno Kapucínky väčšej, BIO etanol, voda.
Informácie pre alergikov: Výrobca neuvádza žiadne alergény.
Dávkovanie :
Dospelí: 20 – 25 kvapiek, každých 8 hodín, nakvapkať do 1 dcl vody, vypiť.
Deti: Koľko rokov, toľko kvapiek každých 8 hodín, nakvapkať do 1 dcl vody, vypiť.
Odporúčame dodržať pravidelnosť na udržanie hladiny tropeolínu.
Pri užívaní doporučujeme neužívať alkohol.
Odporúčaná doba užívania: 6 týždňov a 2 týždne prestávka alebo 3 mesiace a mesiac prestávka. Neprekračujte denné dávky.
Balenie: 100 ml alkoholovej rastlinnej tinktúry v sklenenej fľaštičke s plastovým uzáverom + plastová dávkovacia pipeta.
Dátum výroby/spotreby a šarža sú uvedené na obale výrobku.
Vyrobila Afra - Zuzana Homolová, Levoča
Krajina pôvodu: Slovensko
Ďalšie informácie:
Nefiltrované. Vyzrážanie nie je chybou.
Nevystavovať intenzívnemu svetlu a teplu.
Skladovať mimo dosahu detí.
Nevhodné pre deti do 3 rokov, tehotné a dojčiace ženy.
Nesmie sa používať ako náhrada pestrej stravy.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
AFRA je malá rodinná firma, ktorá vyrába tinktúry a čaje z liečivých rastlín pestovaných v BIO kvalite na vlastnej ekofarme Odorica pri Levoči.
Firma bola založená roku 1993 Andrejom Frankom a jeho dcérou Zuzanou Homolovou, ktorí vytvorili vlastné receptúry na spracovanie liečivých rastlín. Sú držiteľmi BIO certifikátov na pestovanie bioproduktov ako aj na výrobu biopotravín.
Spôsob pestovania a spracovania liečivých rastlín ostal dodnes vo firme nezmenený. Od vysadenia semienka po dospelú rastlinu, cez zber, spracovanie až po konečné etiketovanie, sú pri procese iba 2-3 ľudia, čím firma zaručuje tú najvyššiu kvalitu svojich výrobkov.