Leuzea šuštivá Tinktúra z koreňa 100 ml
Výťažok je vyrobený z čerstvých rastlín, čím si zachováva vlastnosti a účinné látky v takej podobe v akej vyrástli v prírode.
Nariadenie komisie EU č. 432/2012 nám neumožňuje uvádzať konkrétne účinky bylinných čajov a výživových doplnkov.
Bližšie informácie o Leuzei šuštivej nájdete na:
Kategória: | na imunitný a lymfatický systém |
---|---|
Položka bola vypredaná… |
Leuzea šuštivá Tinktúra z koreňa 100 ml
Suroviny pochádzajú z kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva.
#ShowMore#
Zloženie: BIO koreň Leuzey šuštivej, BIO etanol, voda.
Informácie pre alergikov: Výrobca neuvádza žiadne alergény.
Dávkovanie:
Dospelí: 20-25 kvapiek 3 x denne nakvapkať do 1 dcl vody, vypiť.
Deti: Koľko rokov, toľko kvapiek 3x denne, nakvapkať do 1 dcl vody, vypiť.
Večerná dávka najneskôr 4 hodiny pred spaním.
Odporúčaná doba užívania: 6 týždňov a 2 týždne prestávka alebo 3 mesiace a mesiac prestávka. Neprekračujte denné dávky.
Balenie: 100 ml alkoholovej rastlinnej tinktúry v sklenenej fľaštičke s plastovým uzáverom + plastová dávkovacia pipeta.
Dátum výroby/spotreby a šarža sú uvedené na obale výrobku.
Vyrobila Afra - Zuzana Homolová, Levoča
Krajina pôvodu: Slovensko
Ďalšie informácie:
Nefiltrované. Vyzrážanie nie je chybou.
Nevystavovať intenzívnemu svetlu a teplu.
Skladovať mimo dosahu detí.
Nevhodné pre deti do 3 rokov, tehotné a dojčiace ženy.
Nesmie sa používať ako náhrada pestrej stravy.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
AFRA je malá rodinná firma, ktorá vyrába tinktúry a čaje z liečivých rastlín pestovaných v BIO kvalite na vlastnej ekofarme Odorica pri Levoči.
Firma bola založená roku 1993 Andrejom Frankom a jeho dcérou Zuzanou Homolovou, ktorí vytvorili vlastné receptúry na spracovanie liečivých rastlín. Sú držiteľmi BIO certifikátov na pestovanie bioproduktov ako aj na výrobu biopotravín.
Spôsob pestovania a spracovania liečivých rastlín ostal dodnes vo firme nezmenený. Od vysadenia semienka po dospelú rastlinu, cez zber, spracovanie až po konečné etiketovanie, sú pri procese iba 2-3 ľudia, čím firma zaručuje tú najvyššiu kvalitu svojich výrobkov.